vier basisvragen

droom, doel & resultaat

Vier heldere vragen, een eenvoudig model. … Inmiddels heb ik meer dan duizend ingevulde basisvragen onder ogen gehad. Breed uitgeschreven, in steekwoorden, getekend, gekrabbeld. De magie zit in je hersenen. In de volgorde van de vragen. In het spel met wens en vrees, wil en daad. Een krachtig instrument.

1. Wat wil ik bereiken?
2. Hoe beleef ik het nu?
3. Wat belemmert mij?
4. Wat ga ik doen om de hindernissen op te ruimen en mijn doel te bereiken?

De vier basisvragen zijn ons vaste vertrekpunt voor individuele-, business- en teamcoaching. Ze nemen een belangrijke plaats in binnen de training Coach Vaardig en vormen de blauwdruk voor mijn visie op financial life planning. Nieuw is de in-company training ‘Vier Basisvragen’ waarin ik (financieel) adviseurs, managers en teamleiders help sneller en beter resultaat te bereiken¬†door slim gebruik te maken van het 4B-mindframe.

Contact

van harte welkom

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bij Jolande van der Made ben je welkom. Je kunt haar mailen of even bellen op nummer: +31 (0)6 81 733 318


Gerard van der Made bv
postbus 543
3500 AM
Utrecht
06 - 81 733 318

Contact