made for training

Het kan. Voelen hoe het is om daadwerkelijk de vleugels van de mogelijkheden uit te slaan. Doorbreken en loslaten wat jou, je team of organisatie nu nog tegenhoudt. Innoveren, van binnenuit. Fit zijn, zelf en samen.

Ik sta voor dynamische combinaties van bewezen effectieve trainingselementen. Van praktische theorie tot pittige dialoog. Ik mix feiten met gevoelens, testresultaten met praktische adviezen. Soft skills met hard skills. Oefening met reflectie. Ik werk breinvriendelijk waardoor er verrassend meer ‘blijft hangen’. Want het resultaat, dat telt.

thema's

De afgelopen elf jaar heb ik heel veel trainingen geschreven en gegeven. Van een dagdeel tot een week, van eenmalig tot meerjarige trajecten. De precieze vorm en inhoud van een training ontstaat vaak -en bij voorkeur- in actief overleg met de opdrachtgever(s). Ik creëer het concept, voer de training van a tot z uit, heb een regierol of stel een uitvoerend team samen. 

 

Actueel:

  • TQ21 is een nieuw, modern en impactvol leiderschapsprogramma gebaseerd op mijn filosofie van totale intelligentie. Het is een blend –op maat– van mentale fitheid, EQ en SQ business essentials, financiele energie en topsportprincipes.
  • MENTAAL FIT is, van workshop tot training, een programma voor iedereen. Mentale fitheid raakt de toekomst van organisaties omdat het gaat over denkstijlen en voelsprieten, voeding en vitaliteit, prestaties en plezier. En hoe deze positief te beïnvloeden.
  • FINANCIAL LIFE PLANNING geeft cliënten het vertrouwen in financieel advies terug en adviseurs hun voldoening en bestaansrecht. Alles draait om een plan waarin levenswensen, geld en daadkracht bij elkaar komen.
  • COACH VAARDIG is mijn beproefde –incompany– vaardigheidstraining in effectieve coachingsvaardigheid binnen de ‘daily business’ voor managers, adviseurs, high potentials en (interne) coaches (in spe). 
  • Met het BUSINESS WORLD CAFE, gebaseerd op mijn vier basisvragen, creëer ik dialoog en energie in plaats van discussie en frustratie. Van 10 tot 1000 man.

 

Natuurlijk behoren ook ‘klassiekers’ als de ‘basis-top’ teambuilding, ‘het innovatielab’ en ‘inspirerend presenteren’ nog steeds tot de mogelijkheden.

Onder ‘made with’ lees je meer over mijn trainingen met Pieter van den Hoogenband en George Kinder.

contact

van harte welkom

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bij Jolande van der Made ben je welkom. Je kunt haar mailen of even bellen op nummer: +31 (0)6 81 733 318


Gerard van der Made bv
postbus 543
3500 AM
Utrecht
06 - 81 733 318

Contact