made to inspire

Zoek je een gezonde dosis energie, een focus op wat wel mogelijk is en hoe dat te bereiken? Ben je in voor een mix van praktisch en concreet, filosofisch en beeldend? Wil je geraakt worden, geprikkeld en gemotiveerd? Hou je van kennis en van gevoel?

 

Ik vertel al mijn leven lang verhalen of lees ze voor. En gedichten. Naast feiten, tabellen, nieuwe inzichten en invalshoeken vanuit de wetenschap, managementliteratuur, sport, kranten en bladen. Nooit standaard, altijd sprankelend. Geïnspireerd en inspirerend.

 

Waar ik graag over spreek? Over trends en ontwikkelingen, gepassioneerd ondernemen, innovatief leiderschap. Mentale fitheid. Business mindfulness. Over geld en betekenis, financial life planning. De zeven stadia van leiderschapsontwikkeling. Over totale intelligentie. Leven en overleven. De kracht van zelfbestuur. Over de manager als coach. Sport en presteren. De wetten van succes. En over coaching natuurlijk, want waar een droom is, is een weg.

Contact

van harte welkom

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Bij Jolande van der Made ben je welkom. Je kunt haar mailen of even bellen op nummer: +31 (0)6 81 733 318


Gerard van der Made bv
postbus 543
3500 AM
Utrecht
06 - 81 733 318

Contact